Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Ons verhaal

OVER ANTON

De drijvende kracht.

Anton van Putten woont zijn leven lang al op ‘het eiland’, zoals Voorne-Putten in de volksmond wordt genoemd. Zijn carrière staat al lang in het teken van rijwielen. "Na mijn LTS-opleiding kwam ik als monteur in de rijwielen terecht. Het fietsen heeft me direct gepakt. Ik ben zelfs nog een paar jaar fanatiek voor een profcarrière als wielrenner gegaan. Helaas mocht dat niet baten, maar het heeft mij wel tot een bevlogen vakidioot gemaakt”, aldus Anton.

Vanaf maart 2010 is Anton gestart met zijn eigen onderneming. “Het huidige pand aan de Moriaanseweg, waarin voorheen ook een rijwielspecialist gevestigd was, stond al 1,5 jaar leeg. In de wijk was behoefte aan een goede vervanger, dus heb ik besloten om in dit ‘gat’ te springen. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt gehad van deze beslissing. Ik ontwikkel mij nog elke dag. Was ik voorheen 80 procent aan het sleutelen, nu gaat mijn aandacht grotendeels naar inkoop, verkoop en organiseren. Klanten met een goed gevoel de deur uit laten gaan, dat is waar ik het voor doe”.


TEAM

  

Liefhebbers in hart en nieren.

Aan Anton’s zijde staat een team van enthousiaste en bevlogen mensen. Of je nu langskomt om je te oriënteren, op zoek bent naar een uitgebreid advies, een afspraak wilt maken voor onderhoud of snel hulp wilt bij een lekke band, zij staan voor je klaar.