Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

 

 

 

De rijwielspecialist van Hellevoetsluis en omstreken

Verzenden & Retourneren

Levering

Afhalen in de winkel

Onderdelen en accessoires kunnen online, telefonisch of via de mail besteld worden. Je krijgt een bevestiging wanneer het product zonder bijkomende kosten afgehaald kan worden. Fietsen kunnen via de webshop gereserveerd worden en alleen in de winkel op afspraak worden afgehaald. Vul het contactformulier in via de button ‘interesse’ en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Verzendkosten

Bij alle aankopen in onze webshop bieden wij gratis verzending aan bij een besteding van € 50,- of hoger. Voor alle bestellingen met een totaalbedrag onder € 50,- rekenen wij een verzendbijdrage van € 6,75.

Levertijd

Wij doen ons best voor een snelle verzending. Binnen Nederland streven wij naar een levertijd van 1-2 werkdagen voor onderdelen en accessoires.
Onze werkdagen zijn dinsdag t/m zaterdag.

Artikel niet leverbaar

Mocht een artikel toch niet leverbaar zijn, dan stellen wij je via e-mail hiervan op de hoogte. Je krijgt het betaalde bedrag dan binnen 14 dagen op je bankrekening teruggestort.

Retourneren

Retourneren online aankoop

Niet tevreden met het bestelde artikel? Je kunt het artikel binnen veertien (14) dagen na aflevering, zonder opgaaf van reden, terugbrengen naar de winkel. Je krijgt dan de aankoopprijs en (indien van toepassing) de verzendkosten terugbetaald.
Ben je niet in staat om het artikel naar de winkel te brengen? Dan kun je het artikel in nieuwstaat (ongebruikt, onbeschadigd, in originele verpakking), inclusief alle toebehoren, terugsturen naar de winkel. Voeg daarbij in ieder geval toe:
-de originele factuur/pakbon
Beschadigde artikelen of producten met montage of gebruikssporen kunnen we helaas niet retour nemen. Heb je een bundel aangeschaft, bijvoorbeeld een wielset met gratis banden, dan dien je de hele bundel aan ons te retourneren. Het terugsturen van online producten is voor eigen rekening. Het terugsturen is tevens op eigen risico dus zorg voor een deugdelijke verpakking. Je ontvangt de aankoopprijs uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de goederen retour op je bankrekening.

Twijfel je of jouw product nog geretourneerd kan worden? Neem dan eerst even contact met ons op via het contactformulier.

Retourprocedure

Voordat je de product(en) retourneert, is het belangrijk dat je ons eerst op de hoogte stelt via het contactformulier. Op deze manier zijn wij direct op de hoogte van je retouraanvraag en kunnen wij je retour sneller afhandelen.

 1. Vul het contactformulier in en vermeld hier dat het om een retourzending gaat. Indien de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken, is het niet meer mogelijk een product te retourneren.

 2. Vermeld welk product je wilt retourneren.

 3. Stuur de producten (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking retour.

 4. Voeg de originele factuur/pakbon toe.

 5. Verpak de producten zorgvuldig in een stevige doos. Gebruik in ieder geval nooit alleen de originele verpakking van het product!

 6. Frankeer het pakket voldoende. Onvoldoende gefrankeerde pakketten kunnen we helaas niet aannemen. We raden aan om je pakket met track & trace en/of aangetekend te verzenden.

Het pakket kun je opsturen naar:

Anton van Putten Rijwielen
Afdeling: Retouren
Moriaanseweg west 103
3222 AC Hellevoetsluis

Zodra we je pakket hebben ontvangen, zullen we het product beoordelen. Het retour te ontvangen bedrag wordt zo snel mogelijk (maar uiterlijk binnen 14 dagen) overgeboekt op je bankrekening.

Vragen over je retourzending kun je sturen via het contacformulier.

Ruilen online aankoop

Een artikel omruilen kan alleen in de winkel.

Verkeerd artikel ontvangen of artikel defect bij ontvangst

Heb je een verkeerd artikel ontvangen of is het bestelde artikel defect? Neem contact op met de winkel of ga naar het contactformulier.  Wij zorgen er samen met jou voor dat dit naar jouw tevredenheid opgelost wordt.

Winkel aankoop

Aankopen die in onze winkel zijn gedaan kunnen ten alle tijde binnen 14 dagen worden geretourneerd, indien het product nog voorzien is van de originele verpakking. Vergeet daarbij niet de kassabon mee te nemen.

UITGESLOTEN VAN DE 14 DAGEN RETOURTERMIJN ZIJN PRODUCTEN:

 • die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

 • die geheel naar je wens speciaal voor je zijn samengesteld;

 • die rijklaar afgemonteerd en/of afgesteld geleverd zijn;

 • die op naam zijn gesteld in het register van het RDW;

 • die duidelijk persoonlijk van aard zijn;

 • die snel kunnen bederven of verouderen;

 • voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de verzegeling is verbroken;

 • die door hun aard niet kunnen worden retour genomen. Hieronder vallen onder andere producten die in verband met gezondheidsbescherming of hygiëne niet retour genomen kunnen worden;