Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Service

WINKEL

Service staat bij ons hoog in het vaandel, op elk vlak van onze dienstverlening. In onze winkel is ons assortiment fietsen tot in detail te bekijken en kun je een proefrit maken. In combinatie met ons advies, eventueel aan de hand van een professionele fiets- en zadelmeting, kun je bepalen welke fiets voor jou de beste keuze is. Voor jaren fietsplezier.

Servicekaart bij aankoop nieuwe fiets

Bij aankoop van een nieuwe fiets krijg je bij ons een servicekaart. Met deze servicekaart krijg je de eerste beurt gratis en de tweede en derde beurt met korting*.

*vraag naar de voorwaarden in de winkel.


WERKPLAATS

Onze service stopt niet bij het verlaten van de winkel. In onze werkplaats zorgen wij ervoor dat jouw fiets in topstaat verkeerd, zowel bij de aflevering van een nieuwe fiets, als bij tussentijds onderhoud of reparaties. Ook bij spoedproblemen kun je bij ons aankloppen, wij zullen deze zo spoedig mogelijk verhelpen. Voor jouw veiligheid en comfort.


Onderhoud of reparatie?

Maak snel een afspraak met de werkplaats.

 
Ontdek Voorne-Putten op de fiets
Voorne-Putten kent vele fietsroutes. Ben je in de regio op vakantie en wil je het echte buitengevoel beleven, huur dan bij ons een fiets. Wij hebben zowel stads- als kinderfietsen. En e-bikes, voor het extra duwtje in de rug.


Fiets of e-bike huren? 

Voor prijzen en reserveren klik hier


 

 


‚Äč

Inzamelpunt voor ski & snowboard onderhoud.
Ga je binnenkort op wintersport? Lever bij ons je ski’s en/of snowboard in. Zorg dat je materiaal in orde is en laat je ski's (v.a. €19) of snowboard (v.a €29) tijdig onderhouden.

 

Binnenkort op wintersport? 

Jouw ski's en snowboard in perfecte conditie bij de boarddoctor