Anton van Putten Rijwielen

Dé fietsspecialist in Hellevoetsluis en omstreken.

Ruim assortiment

Zit jouw nieuwe fiets, e-bike of racefiets ertussen?
Bekijk onze merken.

over anton

De drijvende kracht.

Anton van Putten woont zijn leven lang al op ‘het eiland’, zoals Voorne-Putten in de volksmond wordt genoemd. Zijn carrière staat al lang in het teken van rijwielen. "Na mijn LTS-opleiding kwam ik als monteur in de rijwielen terecht. Het fietsen heeft me direct gepakt. Ik ben zelfs nog een paar jaar fanatiek voor een profcarrière als wielrenner gegaan. Helaas mocht dat niet baten, maar het heeft mij wel tot een bevlogen vakidioot gemaakt”, aldus Anton.

Vanaf maart 2010 is Anton gestart met zijn eigen onderneming. “Het huidige pand aan de Moriaanseweg, waarin voorheen ook een rijwielspecialist gevestigd was, stond al 1,5 jaar leeg. In de wijk was behoefte aan een goede vervanger, dus heb ik besloten om in dit ‘gat’ te springen. Tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt gehad van deze beslissing. Ik ontwikkel mij nog elke dag. Was ik voorheen 80 procent aan het sleutelen, nu gaat mijn aandacht grotendeels naar inkoop, verkoop en organiseren. Klanten met een goed gevoel de deur uit laten gaan, dat is waar ik het voor doe”.

anton van putten

anton van putten

team

Liefhebbers in hart en nieren.

Aan Anton’s zijde staat een team van enthousiaste en bevlogen mensen. Of je nu langskomt om je te oriënteren, op zoek bent naar een uitgebreid advies, een afspraak wilt maken voor onderhoud of snel hulp wilt bij een lekke band, zij staanons team staat voor je klaar.

verkoop

Jeanette

“Ik ben sinds 2001 werkzaam in de rijwielhandel. Zelf bevind ik mij ook regelmatig op de fiets. Maar wandelen met mijn hond vind ik ook heerlijk, zeker als de zon schijnt.”

werkplaats

Danny

Klanten vertellen

Waardevolle meningen.

Wij doen er alles aan om onze klanten goed op weg te helpen en te houden. Zowel bij de keuze van een nieuwe fiets als het uitvoeren van een reparatie. Graag laten wij onze klanten aan het woord over hun ervaringen met onze dienstverlening.

klant

Adri Houweling - Sensa Umbria

Afgelopen week weer een aantal mooie fietsen afgeleverd o.a. aan Adri Houweling deze Sensa Umbria incl. compleet fietsoutfit. Wij wensen Adri heel veel fijne en veilige kilometers!

klant

Bianca - Sensa Emilia

En weer een mooie Sensa Emilia racefiets afgeleverd. Bianca, heel veel plezier en veilige kilometers met je nieuwe fiets!

huisshow 2016

Winnaars

Alle winnaars van de Huisshow hebben hun prijs opgehaald. Nogmaals gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs!

klant

Richard - Sensa Trentino

De klant vraagt en wij draaien uiteraard! Op verzoek van Coby plaatsen wij een foto van een zeer enthousiaste Sensa rijder. Richard heel veel veilige kilometers met deze mooie racefiets!

klant

Corstian Poldervaart - Colnago

De afgelopen weken hebben wij weer heel veel mensen blij gemaakt met een nieuwe fiets. Zoals Corstian Poldervaart. Wij wensen iedereen heel veel fietsplezier en veilige kilometers!

klant

Janet van der Have - Sensa Emilia

De afgelopen weken hebben wij weer heel veel mensen blij gemaakt met een nieuwe fiets. Zoals Janet van der Have. Wij wensen iedereen heel veel fietsplezier en veilige kilometers!