Een eigen werkplaats

Specialisatische fiets- en e-bike kennis.

Fietsverhuur

300km aan fietsplezier in Voorne-Putten.

Winkel

Service staat bij ons hoog in het vaandel, op elk vlak van onze dienstverlening. In onze winkel is ons assortiment fietsen tot in detail te bekijken en bevoelen. In combinatie met ons advies, eventueel aan de hand van een professionele fiets- en zadelmeting, kun je bepalen welke fiets voor jou de beste keuze is. Voor jaren fietsplezier.

werkplaats

Onze service stopt niet bij het verlaten van de winkel. In onze werkplaats zorgen wij ervoor dat jouw fiets in topstaat verkeerd, zowel bij de aflevering van een nieuwe fiets, als bij tussentijds onderhoud of reparaties. Ook bij spoedproblemen kun je bij ons aankloppen, wij zullen deze zo spoedig mogelijk verhelpen. Voor jouw veiligheid en comfort.

fietsverhuur

Ontdek Voorne-Putten op de fiets

Voorne-Putten kent vele fietsroutes. Ben je in de regio op vakantie en wil je het echte buitengevoel beleven, huur dan bij ons een fiets. Wij hebben zowel stads- als kinderfietsen. En e-bikes, voor het extra duwtje in de rug.

Eiland van contrasten

Voorne-Putten biedt ontelbare mogelijkheden om allerlei activiteiten te ondernemen. Wil je meer informatie over evenementen, activiteiten, de natuur, de mooie stranden, historische dorpjes en oude vestingsteden, kijk op:

tarieven*

product
per dag
per week

Stadsfiets
E-bike
Kinderfiets
Kinderzitje
Hondenkar

€ 8,00
€ 20,00
op aanvraag
op aanvraag
op aanvraag

€ 40,00
€ 100,00
op aanvraag
op aanvraag
op aanvraag


voorwaarden

  • Borg: stadsfiets € 50,00 E-bike € 150,00
  • Legitimatie verplicht
  • Voorwaarden: BOVAG fietsverhuur
  • Fietsen kunnen, in overleg, op elke gewenste (bereikbare) locatie, worden gebracht en gehaald ook buiten de openingstijden

bike fitting

Één met je fiets.

Wanneer je een racefiets aanschaft, wil je dat deze perfect bij jou past. Om te beoordelen welke maat frame, stuur en soort zadel de beste optie is, voeren wij een professionele meting uit.

fietspositie

De juiste maat.

Een goede houding op de fiets is cruciaal. Optimaal is een juiste balans tussen kracht, efficiency, weerstand en comfort. Dat kan blessures voorkomen en verhoogt het comfort tijdens het fietsen. Met onze anatomische metingen bieden wij een snelle en doeltreffende manier om de passende fiets te vinden.

schoenplaatjes stellen

Geen last meer van uw knieën.

zadelmeting

In enkele stappen het juiste zadel.

Het ideale zadel bestaat voor iedereen. Maar deze is niet altijd eenvoudig te vinden. Wij beschikken over verschillende meetsystemen aan de hand waarvan wij kunnen adviseren welke zadelcategorie het beste past bij jouw fysiek en beoogde gebruik.

boarddoctor

Inzamelpunt voor ski & snowboard onderhoud.

Ga je binnenkort op wintersport? Lever bij ons je ski’s en/of snowboard in. Zorg dat je materiaal in orde is en laat je ski's (v.a. €19) of snowboard (v.a €29) tijdig onderhouden.